Unde şi-au petrecut VIP-urile locale sărbătorile de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Multă lume se întreabă unde şi-au petrecut vedetele locale sărbătorile de iarnă. Spre deosebire de anii trecuţi, când majoritatea VIP-urilor locale au luat calea staţiunilor montane sau a ţinuturilor de dincolo de graniţele ţării, în acest an, majoritatea celor vizaţi au rămas de sărbători în Alexandria.

Puţinii au plecat din municipiu, însă, nu au făcut-o pentru a ajunge în Brazilia sau la Paris, ci pentru a vizita locaţii interesante din ţară, considerând că e un moment oportun al anului când pot face acest lucru.

Revelion în faţa Casei de Cultură

Primarul Victor Drăguşin a făcut o tradiţie din a-şi petrece Crăciunul împreună cu membrii familiei sale, convins de faptul că acesta este cel mai firesc context de petrecere a acestei sărbători. Se pare că platoul din faţa Casei de Cultură a fost o locaţie pedilectă pentru cele mai multe dintre VIP-urile locale de Revelion, pentru că tot acolo au sărbătorit trecerea dintre ani şi viceprimarii Florică Ică Calotă şi Ioan Voicu, cu o mare parte din consilierii locali alexăndreni.
Deputatul PDL, Adrian Bădulescu s-a alăturat chefului din faţa Casei de Cultură, mărturisind că îşi doreşte să fie alături de alexăndreni. În asentimentul său este şi deputatul Adrian Florescu, care a luat decizia ca în acest an să petreacă atât Revelionul, cât şi Crăciunul alături de cei apropiaţi, în Alexandria, considerând că nimic nu poate echivala cu liniştea propriului cămin.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite