Printre românii morţi în accidentul din Ungaria se află şi un alexăndrean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
14 români au murit într-un accident în Ungaria
14 români au murit într-un accident în Ungaria

  Ultimele informaţii care vin din Ungaria spun că în microbuzul implicat în accidentul din Ungaria se afla şi un alexăndrean. Tragedia s-a produs azi-noapte pe autostrada M43 şi din primele date oferite se pare că şoferul unui TIR încărcat cu lemne a derapat şi s-a lovit cu microbuzul.

14 români şi-au pierdut viaţa în accident. În microbuz se aflau români care se întorceau de la muncă din Spania. În urma cercetărilor, poliţiştii unguri au scos la iveală faptul că deşi microbuzul avea o capacitate de 8+1, acesta fusese modificat şi aseară 15 oameni se înghesuiseră în maşină. Pentru 14 dintre români, drumul s-a sfârşit la Szeged. Atât şoferul TIR-ului, care a supravieţuit, cât şi cel al microbuzului erau din ţara noastră. Microbuzul era înmatriculat în judeţul Argeş. Românii din microbuz erau din Giurgiu, Argeş, Piatra Neamţ şi Alexandria. 

Şoferul care a provocat carnagiul era bolnav

UPDATE Există un singur supravieţuitor în rândul pasagerilor din microbuz, care se află în stare gravă. De asemenea, şoferul TIR-ului are răni grave şi este îngrijit de medii unguri. Autorităţile anunţă că au identificat 13 persoane decedate. Printre morţi se află şi doi copiii din Giurgiu.

  

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite