Vezi aici ce magazine sunt deschise de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Supermarket-ul Vîjîilă este deschis astăzi până la ultimul client
Supermarket-ul Vîjîilă este deschis astăzi până la ultimul client

Alexăndrenii care mai au cumpărături de făcut, pe ultima sută de metri înainte de Crăciun, vor găsi supermarket-rile deschise până la diverse ore. Carrefour de pe strada Libertăţii va fi deschis pe 24 decembrie, până la ora 18.00. La Penny, alexăndrenii vor găsi deschis până la ora 19.00.

Supermarket-urile Dunărea şi Nord de pe strada Dunării sunt deschise tot până la ora 19.00.
Marketul Vîjîială promite că va fi deschis astă-seară până la ultimul client. Oficial programul se încheie la ora 21.00, dar conducerea magazinului spune că, dacă la aceea oră vor fi mulţi clienţi în magazine, este dispusă să prelungească programul.

Niciun supermarket deschis pe 25 decembrie

Pe 25 decembrie nu va fi deschis niciunul din magazinele mari din Alexandria şi niciun centru de pâine. Alexăndrenii trebuie să-şi facă provizii de pâine din timp, pentru că magazinele de pâine din oraş au anunţat că vor deschide abia în data de 27 decembrie, la 7 dimineaţa. Singurele magazine din oraş unde alexăndrenii pot face cumpărături sunt non-stopuri. Este vorba despre magazinul de tip non-stop de pe şoseaua Turnu Măgurele şi cel de pe strada Libertăţii.

Interex şi Carrefour deschid a doua zi de Crăciun

Singurele supermarket-uri care vor deschide duminică dimineaţa la ora 9.00 sunt Carrefour şi Interex. Carrefour va fi deschis în data de 26 decembrie, până la ora 14.00, iar alexăndrenii vor găsi deschis magazinul Interex, tot până la ora 14.00.
Toate celelalte magazine vor deschide luni dimineaţa, la ora 7.00. Alexăndrenii vor putea cumpăra pâine proaspătă tot luni dimineaţă, după ora 7.00, când se vor deschide centrele de pâine Germino, Interagro şi Pacopan.


Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite