UPDATE/VIDEO Conducerea IŞJ Teleorman nu a fost informată de incidetul de la Liceul Cuza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un lucru absolut incredibil care ar fi putut avea urmări grave s-a întâmplat ieri la Liceul Teoretic „A.I. Cuza” din Alexandria. În timpul unei pauze între cursuri, în jurul orei 14.00, elevii clasei a IX-a C au rămas blocaţi în sala de curs, pentru că uşa nu s-a mai deschis.

În clasă erau doar 11 copii care mai mult s-au amuzat decât să intre în panică. Liceeni îl aşteptau pe profesorul de limba şi literatura română să intre pe uşă, dar acesta nu s-a mai deschis. Grav este faptul că în timp ce dascălii se chinuiau să deblocheze uşa, elevii au ieşit pe geam şi au escaladat clădirea şcolii, fără a fi văzuţi de profesori. Unul dintre copii este ajutat la un moment dat de colegul care stătea suspendat la o fereastră alăturată să ajungă lângă el. În orice clipă, aceşti elevi s-ar fi putut dezechilibra şi să cadă de la etajul I al imobilului. Trei ore le-a luat dascălilor şi conducerii liceului să cheme ajutoare. În jurul orei 17.00, pompierii alexăndreni au sosit şi au deblocat uşa. Copiii au fost filmaţi de colegii lor cu telefoanele mobile. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar acest incident este fără precendet.

UPDATE Contactat telefonic de reporterii Adevărul, inspectorul şcolar general, Constantin Amarie a declarat că "nu are cunoştinţă despre aşa ceva".

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite