Legiştii au stabilit: fătul aruncat de mamă în toaletă s-a născut viu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Potrivit anchetatorilor, medicii legişti de la Roşiorii de Vede au dat rezultatele necropsiei fătului, aruncat de mama sa, o femeie din comuna Măldăeni în toaletă. Rezultatele necropsiei au confirmat declaraţia dată de mama criminală anchetatorilor.

  Femeia a mărturisit în faţa oamenilor legii că a născut singură acasă sâmbătă noaptea şi a aruncat copilul în toaleta din curtea casei. Motivul invocat de aceasta în apărarea sa a fost că se despărţise de concubin, care era şi tatăl copilului ei. Mama criminală se află acum internată la Spitalul de Psihiatrie de la Poroschia, unde medicii psihiatrii trebuie să stabilească dacă a avut discernământ în momentul în care şi-a ucis fătul.
În urmă cu cinci ani, o tânără mamă şi-a omorât copilul cu sapa
Teleormanul a mai fost zguduit de un caz asemănător, tot în zona municipiului Roşiorii de Vede, în urmă cu cinci-şase ani. Mama care şi-a omorât fătul atunci a născut pe câmp, pe când era la muncă. Femeia a născut printre culturi şi şi-a omorât pruncul cu o sapă. Aceasta a fost trimisă în judecată pentru omor calificat.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite