Municipalitatea organizează din acest an Cupa Alexandriei la Înot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Existenţa ştrandului la Alexandria i-a făcut pe reprezentanţii municipalităţii să ia foarte în serios posibilitatea organizării unor competiţii de profil, care să implice tinerii care au calităţi în această direcţie ;i nu numai. Începând din acest an va fi organizată Cupa Alexandriei la Înot.

Competiţia va pune la bătaie diplome, trofee şi premii consistente, pentru a-i stimula pe viitorii campioni la înot ai reşedinţei de judeţ. Prima ediţie a acestui concurs va avea loc în data de 28 ianuarie 2010, cu începere de la orele 10.00 la Ştrandul „Vedea”, iar înscrierile au început deja şi vor continua până pe data de 26 ianuarie. Pentru a participa, concurenţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii: să aibă vârsta cuprinsă între 7 şi 18 ani, să aibă viza medicală din partea medicului de familie, să posede echipament (slip sau şort - băieţi, costum de baie - fete, papuci, prosop sau halat).
Toţi participanţii trebuie să fie cetăţeni ai municipiului Alexandria, iar premiile constau în diplome, cupe, abonamente la ştrand pe 3 luni, 6 luni sau 1 an şi echipamente pentru înot. Arbitrii competiţiei vor fi patru profesori de înot. Primarul Victor Drăguşin a spus, în cadrul unei conferinţe de presă, că era absolut necesară reluarea sau instituirea unei tradiţii competiţionale în Alexandria, tânăra generaţie având nevoie de astfel de oportunităţi la nivel local.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite