Accidente produse din cauza poleiului de pe şosea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

  Temperaturile scăzute din ultima peroadă au format polei pe şoselele din Teleorman. Pentru că şoferii nu au ţinut cont de sfaturile şi recomandările poliţiştilor cu privire la prudenţa pe care trebuie să o manifeste şoferii în această perioadă, două accidente rutiere s-au produs la Mavrodin şi Roşiori.

Un bărbat de 43 de ani din localitatea Vedea, care pe deasupra mai era şi sub influenţa alcoolului, circula cu o autoutilitară pe podul de la Mavrodin, nu a adaptat viteza la un carosabil acoperit de polei, a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină care venea din sens opus. În urma impactului, o femeie din autoturismul condus regulamentar de Valter J, de 44 de ani din Buzescu a fost rănită şi transportată la spital. Şoferul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o concentraţie de 0,23 mg/l alcool pur în erul expirat. Poliţiştii au mai stabilit că niciunul dintre cei doi conducători auto, şi nici pasagera rănită nu purtau centura de siguranţă.
În cel de-al doilea caz, un bărbat de 38 de ani din Peretu s-a răsturnat pe DN 6, la Roşiorii de Vede tocmai pentru că avea viteză şi maşina a alunecat pe poleiul de pe carosabil. Atât şoferul, cât şi soţia acestuia care se afla pe locul din dreapta au fost răniţi uşor. Poliţiştii atrag din nou atenţia participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie, mai ales acum când vremea nu este tocmai favorabilă deplasărilor, iar viteza să fie adaptată în funcţie de condiţiile carosabilului.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite