EXCLUSIV/FOTO Şi nora viceprimarului Nini Voicu a fost implicată într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Acest sfârşit de săptămână se pare că a a fost nefericit pentru două familii a doi oameni politici din Alexandria. Dacă joi seara, nora prefectului Niţulescu a accidentat mortal o bătrână la Buzescu, azi-noapte, o altă noră de persoană publică a fost implicată într-un accident rutier.

  Este vorba de nora viceprimarului Alexandriei, Nini Voicu. Totul s-a întâmplat în jurul orelor 24.00, la intersecţia străzilor Constantin Brâncoveanu cu Dunării. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii alexăndreni se pare că fiul viceprimarului împreună cu soţia sa, care se aflau într-un BMW X5 veneau dinspre strada Bucureşti şi mergeau pe drum cu prioritate. La intersecţie, însă, şoferul unui Citroen, care venea pe strada Brâncoveanu, dinspre gară nu s-a asigurat şi a intrat în maşina condusă de nora viceprimarului.

image

Din impact, BMW-ul a fost proiectat într-un copac de pe marginea drumului, în apropiere de staţia de taxi, iar celălalt autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate de pe partea opusă. Ambii conducători auto au fost testaţi cu alcooltestul, iar şoferul vinovat de producerea accidentului consumase alcool înainte de a se urca la volan. „A fost vorba de neacordare de prioritate, iar şoferul Citroen-ului a avut o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal”, ne-a spus comisarul Mihai Matei, Şeful Poliţiei Rutiere din Alexandria. Din fericire, nici nora şi nici fiul viceprimarului nu au fost răniţi, dar din cealaltă maşină, o persoană a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite