3800 de alexăndreni aşteptaţi să-şi ridice alimentele de la Uniunea Europeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A început distribuirea ajutoarelor sociale primite de la Uniunea Europeană. În Alexandria, aproximativ 3800 de persoane beneficiază de aceste ajutoare. Distribuirea se face de luni până vineri, între orele 9.00 şi 15.00.

3800 de alexăndreni beneficiază de ajutoarele alimentare primite de la Uniunea Europeană pentru persoanele sărace. Încă de la primele ore ale dimineţii oamenii au format cozi imense pentru a-şi primi alimentele.

image

Este vorba despre persoane cu venit minim garantat, pensionari cu pensie până la 400 de lei - inclusiv copiii şi tinerii orfani care beneficiază de pensie de urmaş până la 400 de lei, şomeri în plată şi  persoane încadrate în gradul I şi II de handicap.

Punctul de distribuire este situat în incinta oborului din Alexandria  şi are un program de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00.

Pachetele conţin făină albă - 16 kilograme, 5 kilograme de mălai, 1,2 kilograme de paste făinoase, 600 de grame de biscuiţi,  7 kilograme de orez, 4 kilograme de zahăr, 7 litri de ulei, un kilogram de fasole boabe, două cutii cu mazăre la conservă, tot două cutii de roşii la conservă şi o cutie de bulion.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în TELEORMAN

Stiri Alexandria
Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite