Târguri de maşini ad-hoc în buricul centrului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târg ad-hoc în centrul Alexandriei
Târg ad-hoc în centrul Alexandriei

Două parcări din oraş au fost transformate de alexăndrenii care vor să-şi vândă autoturismele în târguri de maşini.  Este vorba despre parcarea de pe strada Confederaţiei de lângă bazarul Lipscani şi parcarea de la Direcţia Judeţeană de Finanţe Teleorman.

Azi dimineaţă în parcarea de lângă bazar erau parcate cinci autoturisme care aveau în geam ofertele de preţ, numele de telefon ale prorietarilor şi caracteristicile maşinilor. „Unele dintre maşini stau aici cu zilele, fără să le ia nimeni, încurcă circulaţia care este aglomerată în zonă că vin oamenii la piaţă şi mai este şi staţie de taxiuri. Mai lasă aici maşinile cu marfă şi pieţarii aşa că este mereu aglomerat” ne-a spus Nelu Roman, unul dintre comercianţii din zonă.
Un alt loc preferat de alexăndrenii pentru expunerea spre vânzare a maşinilor este parcarea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice . Şi aici sunt lăsate autoturisme la vânzare zile în şir blocând locurile de parcare ale angajaţilor de la Finanţe şi de la Prefectura Teleorman, instituţia aflată în aceeaşi zonă. Poliţia comunitară a  avut periodic acţiuni prin care  a încercat să convingă proprietarii să-şi ridice maşinile din parcările respective. Intervenţiile agenţilor şi amenzile de la 25 de lei la 100 de lei nu au fost însă suficient de convingătoare. „ Noi i-am sunt sa-şi ia maşinile, le-am dat amenzi,  unii le-au mai contestat în instanţă. Majoritatea invocă faptul că sunt în vizită la diverse instituţii, nu parchează aici special pentru vânzare” ne-a spus Eugen Hainangiu, şeful Poliţiei Comunitare Alexandria.

Târgul din pădure doar la stadiul de platformă


Municipalitatea a a avut în intenţie amenajarea unui târg de maşini în Pădurea Vedea, dar deocamdată intenţia a rămas la stadiul de platformă betonată, îngrădită.  „Într-adevăr avem în intenţie să amenajăm un târg de maşini în Pădurea Vedea . Am construit platforma acolo şi am îngrădit , dar deocamdată nu am deschis târgul. Nu putea spune exact când va fi deschis. Tot aici vream să facem şi un târg de vechituri, dar iarăşi nu ştim exact când vom face asta” ne-a spus Cecilia Avram , şef-serviciu Sc Pieţe şi Târguri Alexandri

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite