Sportivii alexăndreni, premiaţi din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florina Chiar a fost premiată de preşedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea
Florina Chiar a fost premiată de preşedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea

Lista cu cei 22 de sportivi care au obţinut rezultate deosebite în acest an la competiţii naţionale şi internaţionale, întocmită de conducerea Direcţiei Judeţene pentru Sport, a ajuns şi la Consiliul Judeţean Teleorman (CJT).

Astfel, preşedintele CJT, Liviu Nicolae Dragnea, a fost cel care a felicitat astăzi sportivii şi le-a înmânat trofee, cupe, diplome, dar şi bani. „Îi felicit pe cei care au obţinut victorii împotriva competitorilor lor, chiar dacă primesc puţin sprijin din partea instituţiilor statului. Îi felicit, mai ales, pe cei care practică sportul individual pentru că este foarte important, fiind foarte greu. Dar şi sportul de echipă ne învaţă că suntem oameni şi trebuie să ne ajutăm”, a spus Dragnea.


Tripla campioană mondială la fotbal-tenis, Florina Chiar, desemnată sportiva anului în Teleorman, a primit astăzi 700 de lei. „Sunt foarte fericită că am reuşit să obţin rezultate deosebite pe plan internaţional, anul acesta. Sper ca anul viitor să obţin aceste rezultate şi la nivel naţional. Ţin să le mulţumesc antrenorilor mei, fără de care nu aş fi reuşit”, ne-a spus Florina Chiar la ieşirea de la premiere. Atleta Andreea Ogrăzeanu a primit de la consiliul judeţean 500 de lei, iar karatistul Sorin Burtan, 400 de lei. Sumele acordate de CJT au fost mai mici pentru ceilalţi 19 sportivi de pe listă, cea mai mică sumă acordată fiind de 100 de lei, bani pe care i-au primit copii de la judo, kaiak, tir-talere şi culturism.

Au fost premiate și cluburile


Trei cluburi sportive din Alexandria au primit bani pentru performanţele obţinute de sportivii legitimaţi la acestea. Este vorba de CS Atletico Alexandria (baseball), care a primit 1.000 de lei, iar CSS CST Alexandria (minibaschet) şi BC CST Alexandria (baschet) au primit câte 500 de lei.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite