Spectacol de caritate pentru Cristina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectatorii au donat bani în urna mobilă
Spectatorii au donat bani în urna mobilă

Cristina Popa, de 21 de ani, este studentă la sociologie şi suferă de ciroză hepatică, fiind infectată cu virsul B+D. Tânăra a fost diagnosticată la 13 ani cu hepatită B, dar boala s-a agravat. 

Iniţiativa concertului caritabil pentru Cristina, care este o fostă elevă a colegiului Ghica, a aparţinut asociaţiei Interact, ong afiliat Rotary Club.

Cristina Popa cheltuie lunar pentru tratament 1.000 de lei, dar veniturile familiei sale nu depăşesc 900 lei. Din acestă cauză, tinerii de la Interact s-au gândit să o ajute printr-un concert-strângere de fonduri. Un bilet la evenimentul care a avut loc aseară, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură, a costat 20 de lei. La spectacolul la care au participat  elevi de la şcoala "Ştefan cel Mare", liceul "A.I. Cuza" sau colegiul "A.I. Ghica",  au fost puse în vânzare 150 de bilete.

spectacol

Printre spectatori s-a plimbat o urnă mobilă în care cei care au rezonat cu cazul tinerei studente au donat bani. La final, a avut loc o tombolă,  participanţii fiind răsplătiţi cu cozonaci şi sticle de vin.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite