S-au strâns aproape 10.000 de lei pentru Gabriel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colegii lui Daniel au dansat  pentru el
Colegii lui Daniel au dansat pentru el

Spectacolul de caritate de aseară, organizat la Sala Polivalentă, în scopul strângerii fondurilor necesare pentru ca Gabriel Vochineci să meargă la analize în Italia, a fost un succes.

Din vânzarea biletelor şi din urna care a fost amplasată în sală, s-a reuşit colectarea unei sume de 9.700 de lei, din care 1.500 în urnă. La această sumă se vor adăuga şi 2.700 de euro care s-au strâns în urma unei campanii efectuate de un post de televiziune local, plus cei 8.000 de euro pe care familia lui Gabriel a reuşit să-i strângă. “Vrem să mulţumin tuturor celor care ne-au ajutat şi s-au implicat în campania noastră. Suntem foarte bucuroşi că am reuşit să strângem suma propusă”, a spus Silvia Păun, diriginta lui Gabriel. 

Colinde şi dansuri pentru Gabriel


  Spectacolul a început cu o reprezentaţie de pantomimă, realizată de elevii de la Colegiul “Alexandru Dimitrie Ghica”. A urmat apoi un mini-recital de colinde susţinut de elevul Valentin Sin, acompaniat de profesorul de muzică Bogdan Florea, apoi corul Colegiului Ghica a interpretat piesele “Leagănul lui Iisus”, “We wish you a Merry Christmas” şi “Scoală gazdă mare”. Spectacolul s-a îndreptat apoi spre classicism, eleva Diana Enache interpretând “Sonata partea I” de Beethoven şi “A la turca” de Mozzart. Colegii lui Gabriel din clasa a X-a D au prezentat în continuare o serie de dansuri cu specific popular. Pe lângă momentele muzicale, publicul a mai asistat la dansuri oferite de trupele de majorete ale Colegiului Ghica şi Liceului Noica, dansuri orientale, cha-cha şi reprezentaţii de karate.

În realizarea spectacolului organizat la iniţiativa colegilor lui Gabriel s-au implicat mai multe şcoli şi licee din oraş, Palatul Copiilor, Ansamblul Burnasul şi Consiliul local. Sala Polivalentă s-a umplut până la refuz şi toate biletele disponibile au fost epuizate.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite