UPDATE Alexăndrenii au luat cu asalt Carrefour Market

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carrefour a deschis astăzi, la Alexandria, cel de-al 28-lea supermarket din ţară. Magazinul este situat la parterul centrului comercial Winmarkt Crinul Nou, din strada Libertăţii nr. 242.


La 8.00 dimineaţa, uşile magazinului au fost luate cu asalt de mulţimea de curioşi atrasă de promoţiile anunţate de Carrefour. Agenţii de pază au fost nevoiţi să „dirijeze“ accesul în magazin, în serii. În vreme ce unii clienţii aşteptau răbdători  să intre, alţii ieşeau mulţumiţi sau mai puţin mulţumiţi de preţurile şi produsele găsite. „Mi se par foarte convenabile preţurile. Sunt mai mici faţă de preţurile din alte supermarket-uri din oraş. Nu prea am avut timp să vizitez tot magazinul, dar o să revin zilele următoare, când voi cumpăra mai multe“, ne-a spus Adriana Petrescu, una dintre cliente. „ Preţurile sunt un pic mai mici, dar spaţiul este prea mic“, ne-a spus o cumpărătoare mulţumită de faptul că a primit o sacoşă gratuită.  Au existat şi nemulţumiţi. „Preţurile sunt mai mari decât la Penny. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Nici produse nu au prea multe. Dacă ştiam, nu mai veneam“, ne-a spus un vizitator.
Cei care nu au cumpărat nimic, nu au plecat cu mâna goală din magazin. Toţi vizitatorii au primit baloane gratuite. 

image

Magazinul include şi o galerie comercială

Noul Carrefour Market are o suprafaţă de vânzare de 530 de metri pătraţi, pune la dispoziţie şase case de marcat şi 7.000 de articole, dintre care 1.000 sunt produse marcă proprie.

image

Serviciile oferite de Carrefour Market includ : o linie TelVerde pentru clienţii care doresc să afle diferite informaţii despre produsele disponibile în magazin, modalităţi multiple de plată (cu tichete de masă şi carduri bancare), reîncărcare electronică Prepay. Carrefour Market va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 8.00 şi 22.00, iar i, între 8.30 şi 20.00.  În jurul magazinului  există şi o galerie comercială care include o farmacie, magazine de bijuterii, cadouri şi telefonie mobilă.


Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite