Preşcolarii au cântat pentru iubitorii de cărţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziua Bibliotecii Judeţene "Marin Preda"
Ziua Bibliotecii Judeţene "Marin Preda"

Prima zi a manifestărilor dedicate Zilelor Bibliotecii Judeţene „ Marin Preda" din Alexandria a debutat astăzi cu o serbare susţinută de preşcolarii de la Grădiniţele nr. 4 şi nr. 11 din oraş.

Micuţii de la grupele pregătitoare au pregătit felicitări sub formă de cântece şi poezii pentru iubitorii de carte. La rândul lor, copiii au fost răsplătiţi pentru programul artistic susţinut, cu felicitări dăruite de educatoare. Pe lângă momentele artistice prezentate de copii şi de biliotecari ai mai multor biblioteci din judeţ, cei prezenţi au asistat şi la două lansări de carte. Prima a fost cea a scriitorului Constantin T.Ciubotaru, numită „Ole! Ole! Ole! Unde mi-am băgat picioarele!", iar cea de-a doua, „Paşii luminii", de Riad Awwad, poet sirian stabilit în România.
La eveniment au fost prezenţi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Teleorman, ai instituţiilor de cultură din judeţ, bibliotecari din bibliotecile publice şi şcolare teleormănene, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale din judeţ şi reprezentanţi ai editurilor teleormănene, scriitori, publicişti şi jurnalişti.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite