„Paradis pentru pitici” cât de mari sau cât de mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Prichindeii neastâmpăraţi au acum un spaţiu special amenaj, unde pot să sară pe gomflabile şi să se dea pe tobogane. Paradisul piticilor este un loc nou de joacă acoperit, care oferă şi petreceri tematice pentru copii.

Pe strada Gheorghe Doja la numărul 28, părinţii care au copii cu vârste cuprinse între 2 şi 12 ani vor găsi o echipă tânără care doreşte să îndeplinească dorinţele celor mici, cât şi exigenţele acestora. Se pun la dispoziţia prichindeilor tot felul de atracţii interesante: piscina cu bile, toboganul, căsuţa piticilor, trambulina gomflabilă şi multe alte jocuri şi jucării.

Petreceri cu personaje Disney 


  Paradisul copiilor s-a deschis pe şapte septembrie, iar programul este de la 8.00 la 22.00. În  prezent, există două camere de joacă disponibile copiilor, dar în curând se va inaugura şi a treia cameră. Fiecare grupă de vârstă va avea cameră separată, cei între doi şi cinci ani o cameră, între cinci şi opt alta, iar ultima va fi destinată celor între 8 şi 12 ani. „Beneficiul principal este că poţi să îţi aduci copilul aici indiferent de vreme. Dacă afară ploua, nu poţi să îl laşi să se dea pe un tobogan din exterior. Un alt avantaj este că părinţii pot să vină şi să plece” spune Cristina Bădici, cea care a înfiinţat locul de joacă. În fiecare zi,  va veni câte un personaj Disney, un clown sau diverse mascote. Acestea vor interacţiona cu copii, se vor juca cu ei ca să nu se plictisească sărind în gomflabile. Spaţiul de joacă a fost creat pentru ai face pe copii să pară adevărate personaje de poveste.
  Aici se organizează petreceri pentru toate evenimentele din vieţile piticilor: zile de naştere, onomastici, serbări şcolare sau pentru primul zece la matematică. În fiecare zi de vineri a săptămânii, se va organiza câte o seară specială tematică cum ar fi : „Carnaval în Paradisul Piticilor” sau „Seara Piraţilor”. Cu această ocazie cei mici vor fi deghizaţi în diverse costumaţii, iar clownii le vor picta feţele. Pentru ca părinţii să stea liniştiţi şi să se poată bucura de ziua copilului lor, angajaţii locului de joacă se vor ocupa de aprovizionare, curăţenie, alegerea muzicii, decorarea sălii şi grija pentru copii.

5 lei cu părinţii, 7 lei fără


  Tariful pentru o oră de distracţie este de 5 lei, cu supravegherea părinţilor, şi 7 lei dacă rămân în grija personalului. „În general părinţii îşi lasă copii o oră, maxim două pentru că sunt mici şi aici nu este cămin”, explică Bădici.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite