Protejata lui Liviu Dragnea candidează pentru un post de deputat în Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai tânăr aspirant pentru un fotoliu de deputat este din Teleorman. Elena Cătălina Ştefănescu, în vârstă de doar 23 de ani candidează din partea USL pentru Colegiul 1 din Turnu Măgurele. Tânăna domnişoară a fost propusă şi susţinută chiar de preşedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea.

După Adriean Videanu şi Liviu Dragnea, judeţul Telerman este pe cale să nască un alt „greu” în politica românească. Este vorba despre Elena Cătălina Ştefănescu, o tânără de 23 de ani, care candidează din partea Uniunii Social Liberale (USL) pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 1 – Turnu Măgurele.

foto: afiş campanie USL

image

Cu banii câştigaţi până la această vârstă, Cătălina Ştefănescu a reuşit să-şi cumpere un apartament şi o maşină. Apartamentul este destul de modest pentru un om politic, doar 66 de metri pătraţi. Încă de la vârsta de 17 ani şi-a cumpărat un autoturism Citroen pe care îl are şi în prezent. Aşa cum îi stă bine oricărui om politic, domnişoara are şi datorii la bănci. În urmă cu un an a împrumutat de la BCR 53.675 de euro, scadent în 2041.

Ca venituri, tânăra este consultant într-o firmă alexăndreană, iar salariul lunar depăşeşte suma de 3000 lei.

Cătălina Ștefănescu a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Secția Limbi Moderne Aplicate, din cadrul Universității București. De asemenea, a urmat studiile master „Politici publice și integrare europeană”, la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, din București.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în TELEORMAN

Stiri Alexandria
Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite