Circus Europa a venit în oraş!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cămila Bacău(prim-plan) şi mama sa
Cămila Bacău(prim-plan) şi mama sa

Alexăndrenii sunt invitaţi în acest sfârşit de săptămână la circ. Circus Europa  susţine reprezentanţii în Alexandria timp de patru zile, până duminică, 31 octombrie.

Circus Europa şi-a instalat cortul în incinta Oborului din Alexandria. Organizatorii promit alexăndrenilor un show inedit, cu paradă de animale, cu acrobaţii, echilibristică, săbii şi numere spectaculoase de magie. Trupa de artişti a Circus  Europa, venit din Ungaria, aduce la Alexandria lame, cămile şi ponei, acrobaţi şi clovni. Numerele de dresură de animale se anunţă a fi atracţia copiilor care vor veni la circ. „ Avem cămile, lame şi ponei dresaţi care susţin nişte numele cu adevărat spectaculoase. Prin toate oraşele prin care am fost, animalele au fost atracţia copiilor, cel mai critic public al nostru. Dacă ei se simt bine şi le place, înseamnă că spectacolul a fost reuşit” ne-a spus Gabriel Feraru,  orgnizatorul circului. Vedetele circului sunt cei doi ponei imperiali, despre care organizatorii circului susţin că sunt specii rare. „Poneii vor susţine o reprezentaţie în prima parte a spectacolului. Vor dansa valsul vienez şi Dunărea Albastră. ” a mai spus organizatorul.

Reprezentanţii circului spun că o mare atracţie pentru publicul din fiecare oraş o reprezintă şi lamele sud-americane. „ Foarte puţini sunt cei care au văzut în viaţa lor lame. Sunt animale deosebite şi greu de dresat. Ceea ce fac ele, va atrage cu siguranţă interesul publicului alexăndrean. Vor avea un număr de sărituri.” a mai spus Gabriel Feraru. Momentele vesele ale circului vor fi asigurate de clownul Romică care se va da peste cap pentru a smulge zâmbetele publicului. Cuplul de acrobaţi, Valentin şi Patrica Tristea va executa un număr de echilibristică pe sârmă, fără să utilizeze un mijloc de protecţie. La circ , alexăndrenii vor putea vedea şi un număr de echilibristică cu săbii susţinut de Eduard Antony.


Micuţii din oraş care au văzut deja afişele cu Circus Europa şi-au convins deja părinţii să îi aducă în acest week-end la cortul amenjat în incinta oborului. „ Băieţelul meu de 6 ani a văzut afişele şi m-a convins să îl duc la circ. O să mergem sâmbătă cel mai sigur. Am mai fost la circ şi ne-a plăcut. Vine destul de rar circul la Alexandria şi nu trebuie ratat”, ne-a spus Elena Haită, o mămică din Alexandria.

Biletul costă 20 de lei pentru copii, 25 de lei pentru adulţi


Pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani , biletul costă 20 de lei, iar pentru adulţi, preţul este de 25 de lei. Alexăndrenii care vor dori să stea la lojă, vor scoate din buzunar, 30 de lei. Astă seară, reprezentanţia va începe la ora 18.00. Sâmbătă şi dumincă, vor fi două spectacole pe zi, de la ora 15.00 şi de la ora 18.00.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite