Vezi aici ultimele acţiuni ale pompierilor teleormăneni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii teleormăneni au intervenit ieri pentru stingerea a două incendii, ambele fiind provocate de coşurile de fum ale caselor

Coşurile de fum deteriorate, necurăţate sau neprotejate termic faţă de materialele combustibile au constituit principala cauză probabilă a incendiilor produse în judeţ, la locuinţele cetăţenilor, de la începutul anului fiind înregistrate nu mai puţin de 32 de evenimente.
Primul eveniment, anunţat pe numărul unic de urgenţă 112, ieri la ora 15.50, a alertat pompierii militari din cadrul Detaşamentului Videle. Incendiul izbucnise la locuinţa lui Gheorghe I., din comuna Gratia. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, focul fiind localizat şi lichidat în aproximativ 30 de minute. Au fost salvate buuri în valoare de peste 25000 de lei.
Cel de al doilea incendiu a izbucnit în Alexandria, pe strada Agricultori, la locuinţa lui Gheorghe C., în jurul orei 18.20. Acesta a alertat pompierii militari alexăndreni, care au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. Focul a fost stins în aproximativ 20 de minute, fiind salvate bunuri de peste 100000 de lei. Pagubele înregistrate se apropie de suma de 500 de lei. La nici unul dintre incendiile de ieri nu s-au înregistrat victime.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite