Ultima zi de plată a impozitului, cu reduceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexăndrenii care nu îşi plătiseră impozitul la maşini şi locuinţe s-au grăbit astăzi să îşi achite datoriile pentru a beneficia de reducerea de 10% acordată pentru plata impozitului în primele trei luni ale anului.

După această dată, reducerea se pierde şi se aplică şi majorări pentru întârziere, de doi la sută în fiecare lună, pentru impozitul aferent primului semestru. „Am venit să plătesc de astăzi pentru că am dat mai puţini bani. Am avut o reducere de 13 lei pentru că am achitat integral impozitul la apartament. Nu e foarte mult, dar acum pot folosi aceşti bani la altceva", a spus Florian Stan, de 50 de ani. Un alt alexăndrean, Marin Matei de 66 de ani spune că a plătit pentru a scăpa de datorie. „Aşa obişnuiesc la începutul fiecărui an, să vin la primărie să plătesc impozitul. Nu vreau să am datorii. Dacă am plătit pe tot anul, am primit şi o reducere. Pentru mine, orice ban în plus contează, aşa că este binevenită", a spus pensionarul.

Nu se ştie câţi alexăndreni au plătit

Primăria Alexandria nu are încă o situaţie a numărului de alexăndreni care au achitat impozitul până la această dată. „Nu avem încă o situaţie deoarece oamenii încă achită. În plus, mai sunt şi oameni care achită la trezorerie, prin viramet. Foarte multe persoane vin să plătească impozitul în ultimele trei zile ale lunii martie, pentru a se încadra în perioada de reducere. Aşa se întâmplă în fiecare an", a spus Cristina Teodorescu, responsabil relaţii cu publicul în cadrul Primăriei Alexandria.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite