Şofer rănit pentru că nu i s-a acordat prioritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 26 de ani din Suhaia a fost rănit zilele trecute după ce, pentru a evita un autoturism care nu i-a acordat prioritate, a ieşit de pe drum şi s-a izbit de un copac

Accidentul s-a produs din cauza lui Vasile P. de 40 ani din comuna Suhaia, judeţul Teleorman, care era la volanul unui autoturism oprit pe marginea DN 51A. Acesta a plecat de pe loc fără să se asigure şi fără a acorda prioritate de trecere autoturismului condus de Anton L. de 26 care circula regulamentar. Pentru a evita impactul, bărbatul de 26 de ani a virat dreapta, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a lovit de un copac de pe marginea drumului. Acesta a fost transportat la spital unde a primit îngrijiri medicale fără a fi însă necesară internarea.
Conducătorul auto Vasile P. a părăsit locul accidentului şi a fost găsit de poliţişti la domiciliul său. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite