Se caută asistente pentru Germania şi fermieri pentru Danemarca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhiva
foto arhiva

Cele mai noi joburi oferite prin serviciul Eures din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman se adresează asistentelor medicale şi lucrărilor în domeniul agricol

Un angajator din Germania caută în România 10 asistente medicale pentru un spital din Bavaria. Se oferă un câştig de 2000 de euro brut pe lună ,sprijin în găsirea unei locuinţe şi în învăţarea limbii germane. Angajatorul german oferă contract de muncă permanent. Cei interesaţi de aceste locuri de muncă îşi pot depune CV-urile până la finalul lunii august la sediul Eures din cadrul AJOFM Teleorman, cu sediul în strada Dunării, nr.1.
Şi danezii sunt interesaţi de forţa de muncă din România. Angajatori din mai multe regiuni din Danemarca vor să angajeze 40 de lucrători pentru ferme de creştere a porcilor. Câştigul promis este de 1260 de euro pe lună. Danezii vor doar muncitori tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, cu studii medii sau superioare în domeniul agricol, care să cunoască bine limba engleză şi să fie dispuşi să presteze muncă grea. Pentru locurile de muncă la fermele de porci pot aplica şi studenţii de la facultăţi cu profil agricol. Cei interesaţi sunt aşteptaţi să trimită CV-uri până la data de 30 august.

76 de teleormăneni au plecat la muncă în străinătate

Numărul teleormănenilor care au ales să plece la muncă peste graniţă, s-a dublat în 2011. De la începutul acestui an 76 de cetăţeni ai judeţului au cerut eliberarea de documente la Serviciul Public de Evidenţă şi Eliberare a Paşapoartelor Simple Teleorman. Cei mai mulţi au ales ţări precum Olanda, Germania şi S.U.A.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite