Primăria premiază cel mai bun cozonac de casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A devenit deja tradiţie la Alexandria, ca în preajma sărbătorilor pascale, municipalitatea să invite gospodinele pricepute din oraş la un concurs gastronomic inedit.

Pentru a treia oară, Primăria Alexandria organizează şi anul acesta concursul " Cel mai bun cozonac de casă". Concursul se va desfăşura marţi, 19 aprilie, la Clubul Pensionarilor din Casa de Cultură din Alexandria. Cei interesaţi să se înscrie la competiţie pot face acest lucru la sediul Primăriei Alexandria, la Compartimentul Cultură Sport Tineret, până în data de 15 aprilie. Condiţia impusă de organizatori este ca produsul înscris în concurs să fie preparat în casă. Ineditul celei de-a treia ediţii din acest an este faptul că organizatorii au adăugat o nouă secţiune- Cea mai bună pască , făcută tot în casă. O persoană se poate înscrie la ambele categorii ale concursului. În ediţia din 2010, concursul " Cel mai bun cozonac de casă" , organizat de Primăria Alexandria a atras doar 12 participanţi şi, în final, au fost desemnaţi trei câştigători. Organizatorii speră ca anul acesta competiţia să adune mai mulţi participanţi.

Juriul va fi format din cofetari - patiseri

Produsele tradiţionale care vor intra în competiţia organizată de Primăria Alexandria vor fi jurizate, în data de 19.04.2011, de specialişti cofetari-patiseri. Aceştia vor degusta şi vor apreciam calitatea produselor. Organizatorii concursului susţin că vor acorda premii atractive pentru câştigători.Vestea despre concurs a ajuns deja la gospodinele din oraş care se gândesc să se înscrie în competiţie. " Mă gândesc să mă înscriu la secţiunea cozonaci, nu am mai fost, dar am o vecină care a fost şi a luat premiu. Fac cozonaci foarte buni", ne-a spus Iulia Eftimie, o alexăndreancă de 58 de ani.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite