Primăria Alexandria vrea să-şi facă formaţie de dansuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima tentativă a Primăriei Alexandria de a alcătui o formaţie de dans modern format din 12 perechi de copii, nu a avut succes

Numărul copiilor care au participat la preselecţia organizată aseară de primărie, a fost cu mult sub aşteptările organizatorilor. La preselecţie au participat mai puţin de 30 de elevi, doar de la Şcoala "Ştefan cel Mare" şi Şcoala numărul 5 din Alexandria, deşi, după spusele organizatorilor, toate şcolile au fost informate cu privire la această iniţiativă. "Am transmis faxuri la toate şcolile, i-am contactat chiar şi telefonic. Nu ne explicăm de ce nu au reacţionat şi au venit doar foarte puţini copii. Cursurile sunt absolut gratuite, noi le punem la dispoziţie tot, sală, instructor", a spus Alexandra Drăguţ, referent în cadrul primăriei, care va fi şi instructorul de dans al copiilor.
Iniţiativa autorităţilor a pornit de la ideea de a-i determina pe copii să facă mişcare. "Prin această formaţie de dans modern, urmărim să-i scoatem pe copii din faţa calculatorului, să-i determinăm să facă mişcare într-un mod plăcut. Se ştie deja că numărul copiilor cu probleme de greutate este în creştere şi vrem să facem ceva benefic pentru ei. În plus, formaţia va participa şi la spectacolele organizate de primărie cu diferite ocazii", a mai spus Alexandra Drăguţ.
Se caută în continuare copii
Reprezentanţii primăriei spun că vor relua preselecţia săptămâna viitoare, deoarece nu au putut selecta suficienţi copii din cei care s-au prezentat aseară. "Nu avem decât să reluăm acţiunea. Vom încerca să ne adresăm direct părinţilor, pentru a-i informa despre intenţiile noastre. Noi aşteptăm în continuare copii cu vârste cuprinse între 8 şi 10 ani, să vină la preselecţie", a mai spus Alexandra Drăguţ, referentul care se va ocupa de instruirea copiilor din formaţie.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite