O nouă şansă pentru agricultori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

          Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Teleorman, informează agricultorii că în intervalul 09 august - 10 septembrie 2010 se va desfăşura o nouă sesiune de depunere a cererii de acord prealabil pentru acordarea ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură. 

            După obţinerea acordului prealabil, emis de către APIA, în limita plafonului prevăzut de Hotărârea de Guvern 408/2010, beneficiarii trebuie să depună la Centrele Judeţene ale APIA o cerere trimestrială pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenţei de acciză.
          Cererea se depune până la finele lunii următoare trimestrului pentru care se solicită rambursarea şi este însoţită de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate în trimestrul respectiv, precum şi documentele prevăzute de Ordinul 126/2010.
         "Solicitanţii care depun cererea de acord în perioada 09 august - 10 septembrie 2010 pot beneficia de acciza redusă pentru motorina achiziţionată şi utilizată în agricultură în trimestrele trei şi patru ale anului 2010", menţionează comunicatul de presă emis de A.P.I.A.                                                                           

În prima sesiune de depunere, care s-a încheiat pe 28 iunie, s-au aprobat solicitările unui număr de 360 de producători agricoli, care urmează să primească bani.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite