O gură de canal descoperită pune în pericol locuitorii zonei HCC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii care locuiesc în zona blocului L15, din spatele staţiei HCC, se plâng că în faţa blocului există o gură de canal care de mai bine de o lună stă descoperită, punând în pericol viaţa copiilor care se joacă în zonă.

         Localnicii susţin că au sesizat Apa-Serv Alexandria, dar până în prezent nu s-a luat nicio măsură. "Capacul gurii de canal s-a spart, apoi a fost furat, probabil pentru a fi dus la fier vechi. Cineva pusese un băţ cu o sticlă în cap pentru a semnaliza groapa, dar a dispărut. Este un pericol atât pentru copii din cartier pe care părinţii trebuie să îi păzească să nu cadă în groapă, cât şi pentru maşinile care trec prin zonă" ne-a spus nemulţumită Valentina Ocneanu, locatară a blocului L15. "Am înţeles că au fost sesizate şi autorităţile, dar văd că nu s-a schimbat nimic", a mai adăugat aceasta.
         Pentru a afla ce s-a întâmplat cu sesizarea făcută de localnici, reporterii ADS au contactat "Apa-Serv" de unde au fost informaţi că gura de canal nu este de la sistemul de scurgere, ci este de la reţeaua de termoficare, aprţinând deci, de "Terma-Serv". Contactat telefonic, inginerul şef al Societăţii S.C. Terma-Serv S.R.L, Virgil Păunică, a spus că nu stia de existenţa acestei probleme. "Nu am primit nicio sesizare. Nu ştiam nimic de această gură de canal. Trimitem imediat o echipă la faţa locului pentru a rezolva problema", a spus acesta.
         Groapa are o adâncime de aproximativ 1,5 metri şi este periculoasă în special pe timpul nopţii, deorece zona în care se află nu este iluminată.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite