Minore obligate să se prostitueze la Cosmeşti: într-o jumătate de an au întreţinut raporturi sexuale cu 150 de bărbaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Crimă Organizată Teleorman sub coordonarea procurorilor DIICOT au prins patru persoane din Cosmeşti care obligau două minore să se prostitueze.

Oamenii legii au dovedit că doi bărbaţi, de 49, respectiv 22 de ani, o femeie de 45 de ani şi un minor au racolat două minore din sat, pe care le-au obligă să se prostitueze. Aceştia le ameninţau şi le băteau pe fete pentru a le determina să întreţină raporturi sexuale cu bărbaţi contra unor sume de bani. „Aceştia sunt suspectaţi că în a doua parte a anului 2010 au obligat două minore, prin ameninţare şi acte de violenţă, să întreţină raporturi şi relaţii sexuale cu circa 150 de bărbaţi, contra unor sume cuprinse între 30 şi 50 lei, bani însuşiţi de membrii grupului", ne-a declarat Adrian Ilicea, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman. Poliţiştii au descins la domiciliul grupării, unde le-au găsit şi pe cele două fete.
Aceştia sunt acuzaţi de trafic de persoane şi constituirea unui grup infracţional, iar acum se află în arestul poliţiei pentru 29 de zile.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite