Înghesuială pentru joburile de la şoseaua de centură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma Shapir Structures, executantul şoselei de centură a Alexandriei, a reuşit să adune astăzi în faţa primăriei aproximativ 300 de alexăndreni

Israelienii au anunţat că vor selecta 85 de persoane în vederea angajării, iar alexăndrenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă nu au vrut să rateze ocazia. Interesaţi de posturile de şoferi sau muncitori necalificaţi, angajaţi sau şomeri, oameni au venit să-şi încerce norocul, având cu toţi acelaşi scop: un venit mai mare. " Eu lucrez ca şofer. Am auzit că se caută şoferi pentru şoseaua de centură. Am venit să văd dacă am şanse să iau un salariu mai bun. Dacă dau mai mult, e bine", ne-a spus Ninel Irina, un alexăndrean de 35 de ani.
Numărul mare de persoane venit la preselecţia pentru angajare i-a impresionat şi pe reprezentanţii firmei Shapir Structures ." Mă bucur să văd că atâta lume e interesată de posturile noastre. Noi vom executa atât reabilitarea DN 6 , pe 43 de kilometri, cât şi varianta ocolitoare a Alexandriei. Suntem interesaţi de lucrători la toate nivelele ", a spus Stelian Crăciun, şeful de şantier. Toţi cei prezenţi la preselecţi au primit un chestionar pe care l-au completat şi lăsat angajatorilor. " Noi vom merge la sediu, vom face o selecţie în baza formularelor şi îi vom contacta telefonic pe cei selectaţi", a mai adăugat Stelian Crăciun.

Încep lucrul peste 28 de zile

Alexăndrenii care vor ocupa cele 85 de posturi vor începe lucrul peste 28 de zile. Potrivit reprezentnaţilor Shapir Structures aceasta este termenul la care vor demara lucrările la reabilitarea DN 6 Alexandria-limită cu judeţul Olt. Tot peste 28 de zile vor începe lucrările şi la centură dinspre Plosca spre Alexandria. Chiar dacă nu s-au rezolvat decât 50% dintre exproprieri, Shapir Structures susţine că poate demara lucrările la centură pe porţiunea unde terenurile au fost preluate.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite