Hoţi prinşi în flagrant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Turnu Măgurele au organizat o acţiune amplă atât în oraş cît şi în afara lui, pentru depistarea infracţiunilor de furt.

Milian P. de 32 de ani din comuna Salcia, a fost prins în flagrant în timp ce tăia, cu un aparat de sudură autogen, un bazin metalic ce aparţine Primariei Salcia, pentru a-l vinde unui centru de colectare a deşeurilor metalice. Pagubele produse de bărbat se ridică la 18000 lei. Vinovatul a fost introdus în arestul IPJ Teleorman pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârţirii infracţiunii de "furt".
În cadrul aceleiaşi acţiuni, în comuna Putineiu au fost surprinsi în flagrant Dan M. de 34 ani, Bratianu L. de 32 ani, Florea R. de 35 ani şi minorii S.V. de 16 ani şi M.V. de 17 ani, toti din comuna Putineiu, care au sustras 8 panouri metalice, dintr-un gard care împrejmuia curtea unei societăţi coemrciale, în lungime de 16 metri. Cele 8 panouri de gard au fost predate societăţii comerciale, iar pe numele suspecţilor a fos întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "furt calificat".
Şi în Turnu Măgurele, un echipaj mixt de siguranţă publică (format dintr-un poliţist şi un jandarm), l-a surprins în flagrant pe Constantin V. de 59 de ani din mun. Turnu Magurele, care sustrasese mai multe bunuri din curtea locuinţei unei femei. Cercetările effectuate au scos la iveală faptul că suspectul a sustras, atât în ziua anterioară cât şi în ziua prinderii sale în flagrant, din curtea locuinţei respective, unelte agricole şi fier vechi. Bunurile sustrase au fost recuperate si predate partii vatamate, iar Constantin V. s-a ales cu dosar penal.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite