Grupul Şcolar Tehnic din Alexandria a încheiat seria balurilor din această toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Ştefan şi Andrei Poştaliu sunt Miss şi Mister Boboc ai GST Alexandria
Elena Ştefan şi Andrei Poştaliu sunt Miss şi Mister Boboc ai GST Alexandria

Balul a avut loc aseară, în sala de spectacole a Casei de cultură din Alexandria

Deşi bugetul pentru bal a fost unul redus deoarece pe lista cheltuielilor au fost alte priorităţi, cum ar fi repararea acoperişului instituţiei, organizatorii au reuşit un spectacol frumos, cu bani puţini. Preţul unui bilet de intrare a fost de 15 lei. Chiar şi spectatorii au avut de câştigat deoarece în timpul balului s-a organizat o tombolă, în care 8 dintre ei au fost premiaţi cu câte o cartelă telefonică oferită de sponsori.

Pentru titlurile de Miss şi Mister Boboc ai Grupului Şcolar Tehnic, pe scenă s-au întrecut şapte perechi, care au trebuit să parcurgă numeroase probe.

Dansez cu tine

Prima probă a fost cea de dans, în care concurenţii şi-au etalat talentele în diverse stiluri ca vals, blues, meneaito şi dansuri populare. A urmat proba de cultură generală, la care toţi bobocii au reuşit să răspundă corect.

image

În continuare, bobocilor li s-au rezervat mai multe încercări surpriză printre care dicţia, pescuitul cu gura a unui măr dintr-un vas cu apă, jonglerii cu mingea sau recunoaşterea partenerei, fiind legat la ochi. Ultima probă a constat tot într-o reprezentaţie de dans a perechilor, de data aceasta, ei s-au mişcat pe melodii orientale, reggaeton şi hore.

image

Atracţiile serii au fost majoretele, dansul oriental al invitatei Cosmina Bogdăneanu şi spectacolul de street-dance oferit de trupa 2Days Crew. Printre probe şi alte reprezentaţii, s-au jucat şi două scenete, Five o'clock de Caragiale şi Milogul SRL de Nichior Crainic.

Milogul SRL

De asemenea, spectatorii au asistat la mai multe scene de pantomimă şi la o reprezentaţie de dans folcloric oferită de ansamblul liceului, „Izvoraşul". Cei doi concurenţi care au reuşit prin talentul şi prestaţia lor să impresioneze membrii juriului şi să câştige titlurile de Miss şi Mister Boboc, au fost Elena Ştefan şi Andrei Poştaliu

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite