Grupul Şcolar Agricol îşi prezintă ofertele educaţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instituţia îşi va prezenta ofertele în cadrul unui proiect educaţional, care se va desfăşura în trei etape, până pe 7 iunie.

Prima etapă a proiectului s-a desfăşurat astăzi prin prezentarea claselor disponibile pentru anul viitor, presei. „Astăzi am demarat prima etapă şi anume a publicării proiectului în mass media. Începând de mâine vom începe etapa a doua, ce constă în deplasarea în şcolile generale din judeţ, unde vom prezenta oferta noastră educaţională şi totodată, vom lansa invitaţii către etapa a treia, „Ziua porţilor deschise", a spus Floarea Albu directorul Grupului Şcolar Agricol Alexandria.
Pentru anul următor, instituţia de învăţământ pune la dispoziţia absolvenţilor de clasa a VIII-a, un număr de şapte clase pentru învăţământ liceal la zi la profilele: Resurse naturale şi protecţia mediului, Servicii şi Tehnic. Deasemenea vor fi disponibile patru clase pentru Seral.
Cei interesaţi pot afla mai multe detalii la „Ziua porţilor deschise" care va avea loc pe 7 iunie. „Acestă activitate va fi ceva mai diversificată. Pe lângă prezentarea claselor disponibile şi a instituţiei, evenimentul va include şi un program artistic cu muzică şi dans, susţinut de elevii liceului nostru. Sperăm că vom reuşi să atragem un număr cât mai mare de elevi de calas a VIII-a, la Grupul Şcolar Agricol", a mai spus directorul liceului

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite