TENTATIVĂ DE OMOR! Gelozia l-a dus după gratii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 18 ani de căsnicie, un bărbat de 50 de ani din Bucureşti şi-a lovit cu bestialitate soţia, lăsând-o să zacă într-o baltă de sânge.

Familia Badea a fost mult încercată de greutăţile vieţii. Aceştia au locuit în Bucureşti, însă anul trecut în vară, aparatamentul acestora a fost devastat de un incendiu. Florian şi Maria (45 de ani) şi-au luat cei trei copii minori şi s-au mutat în locuinţa unei rude din satul Valea Cireşului, comuna Botoroaga. Fiind pensionar, Florian mergea în capitală pentru a-şi ridica pensia, lipsind de acasă câteva zile, lcuru care s-a întâmplat şi luna trecută. Plecările sale periodice l-a făcut să-şi suspecteze soţia de infidelitate.

Patru lovituri în cap

Măcinat de gândul că îl va părăsi, după o rundă de discuţii aprinse, în dimineaţa zilei de 20 februarie, la ora 6.30, bărbatul a înşfăcat o bară metalică pe care a găsit-o prin gospodărie şi i-a aplicat femeii patru lovituri, în cap. Dându-şi seama de gravitatea faptei, Florian a vrut să se sinucidă, dar planul nu i-a reuşit, pentru că lacul unde bărbatul a vurt să se înece, era îngheţat. Ulterior, acesta s-a predat poliţie, cu toate că una din fiicele lui anunţase deja anchetatorii. Din fericire, femeia trăieşte şi este internată la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti, medicii spunând că are nevoie de 70-80 de zile de îngrijiri medicale.
„Am constatat că bărbatul suferise în urmă cu câţiva ani un traumatism cranio-cerebral şi l-am dus la expertize la Spitalul de Psihiatrie Poroschia. Specialiştii de acolo au stabilit că avea discernământ redus, astfel că am luat măsura reţinerii, iar ieri instanţa de judecată a emis mandat de arestare pentru 29 de zile, pentru tentativă de omor", ne-a spus Traian Nedelcuţă, procurorul de caz. Pentru fapta comisă, Florian riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 7,6 la 12,6 ani.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite