Fără maşini în Pădurea Vedea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accesul maşinilor în Pădurea Vedea a fost interzis. Primăria a luat această măsură în urma numeroaselor plângeri primite de la alexăndreni, care spun că viaţa le este pusă în pericol de zecile de maşini care trec în viteză prin pădure

Astfel, barierele de la intrarea în pădure au fost închise, iar cei care vor găsi totuşi alte căi de acces, riscă să fie amendaţi de Poliţia Locală.
Deşi majoritatea alexăndrenilor apreciază această măsură, există şi persoane nemulţumite de faptul că nu vor mai putea ajunge cu maşinile în pădure pentru a face grătar. „Este un lucru bun că au blocat accesul, însă nu toţi cei care intrau cu maşinile în pădure erau tineri teribilişti care vroiau să facă impresie. Eu, de exemplu, mergeam în weekend cu familia pentru un grătar la iarbă verde. Nu prea avem alte locuri în oraş. La mine în zonă nu au fost montate grătare cum am văzut în alte cartiere şi asta era locul meu de recreere. Trebuie să se găsească o variantă şi pentru noi", a spus George Savu, un alexăndrean de 36 de ani.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite