Expoziţie foto a copiilor cu dizabilităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii cu Sindrom Down din cadrul asociaţiei „Dai o şansă" şi-au expus astăzi fotografiile la Centrul de Promovare a Economiei Sociale din cadrul Asociaţiei Catalactica

Fotografiile au fost realizate de aceştia pe parcursul a patru luni, în cadrul proiectului „Lumea văzută de noi", implementat de Asociaţie „Euro Teleorman", care face parte din programul „Tineret în Acţiune", finanţat de Comisia Europeană. Obiectivul proiectului îl reprezintă includerea copiilor cu dizabilităţi în societate prin formarea şi dezvoltarea deprinderii de a socializa, de a lucra în echipă şi de a fi cooperant. Proiectul a constat în activităţi de socializare, comunicare şi documentare, iar copiii cu sindrom Down au avut posibilitatea să meargă în excursii şi să facă fotografii. „Copiii şi tinerii de la Asociaţia <<Dai o şansă>>, Centrul de zi <<Sf. Teodor>>, au realizat astăzi o expoziţie cu fotografiile pe care le-au realizat pe parcursul a patru luni. În această perioadă ei au pătruns în lumea minunată a fotografiei reuşind să descopere emoţiile şi frumuseţea unui eveniment. Prin acest lucru, au demonstrat că şi ei sunt capabili să pătrundă în arta fotografică", a spus Elena Tănase, preşedintele Asociaţiei „Dai o şansa".

La expoziţie eu fost invitaţi membri ai Asociaţiei Pensionarilor din Alexandria, cadre didactice de la Palatul Copiilor Alexandria, reprezentanţi ai Bibliotecii judeţene „marin Preda, iar în încheierea activităţii, copiii de la Şcoala „Ştefan cel mare" şi de la Grdiniţa nr. 7, au prezentat un scurt moment artistic. Expoziţia va fi deschisă până pe 27 mai.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite