Elevii din Alexandria la concursul „ Cu viaţa mea, apăr viaţa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru echipe formate din elevi de la şcolile generale şi liceele din Alexandria s-au întrecut astăzi la concursul de protecţie civilă „ Cu viaţa mea apăr viaţa".

Competiţia a fost organizată de ISU Teleorman, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean. Locul de desfăşurare a concursului a fost terenul de fotbal de la Grupul Şcolar Tehnic din Alexandria. Elevii s-au întrecut într- primă fază la proba teoretică în cadrul căreia au demonstrat că au cunoştinţe de protecţie civilă. „ Proba teoretică a constat într-un chestionar ce a conţinut 30 de întrbări de tip grilă. Fiecare echip a trebuit să răspundă la întrebări în baza cunoştinţelor acumulate prin parcurgerea tematicii concursului Concursul a continuat cu proba practică, în care fiecare echipă a trebuit să parcurgă un traseu cu bolnavul pe targă în cel mai scurt timp", a spus Ştefan Cioacă, inspector de specialitate în cadrul ISJ . Echipa câştigătoare a fost cea care a reprezentat Colegiul Naţional „Al. D. Ghica" Alexandria. Aceştia vor merge mai departe la etapa judeţeană care va fi găzduită tot de GST Alexandria.
„ Aceasta a fost faza locală la Alexandria. Mâine se vor desfăşura fazele locale la Roşiorii de Vede, Turnu Măgurele şi Videle. Vineri este programată faza locală de la Zimnicea. Câştigătorii fazelor locale vor merge mai departe la etapa judeţeană a concursului unde se vor alege cele mai bune echipe pe categorii de vârstă", ne-a spus Gelu Dragomir, purtător de cuvânt al ISU Teleorman.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite