NEGLIJENŢĂ! Două accidente din cauza poleiului pe podul de la Vităneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul BMW a derapat din cauza poleiului
Autoturismul BMW a derapat din cauza poleiului

Patru persoane au fost rănite grav în urma unui accident de circulaţie, produs pe drumul european 70, la opt kilometri de Alexandria, pe podul peste râul Teleorman.

Şoferul unui autoturism marca BMW, care circula pe direcţia Vităneşti-Alexandria, a derapat, a lovit un alt autoturism, marca Volkswagen, care venea din sens opus şi s-a lovit de mai multe ori de parapeţii de pe marginea şoselei. „Din primele cercetări, conducătoarea autorismului marca BMW este de vină. Aceasta a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens", ne-a spus sub-inspectorul Cristian Velcea. În urma impactului, cele patru persoane au fost transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean din Alexandria.

image

Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Monica Roşu, conducătoarea BMW-ului a fost trasportată de urgenţă la Bucureşti, având coloana vertebrală fracturată, iar ceilalţi trei pasageri au rămas sub supravegherea medicilor alexăndreni.

Abia după al doilea accident au dat cu nisip

Mai devreme cu câteva ore, un alt autoturism, marca Renault, care traversa acelaşi pod, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a căzut de pe pod. În maşină se aflau Cerasela Nedelea şi soţul ei. Cei doi au fost şi martori oculari ai celui de-al doilea accident.

image

„Am derapat de pe pod, deşi nu aveam mai mult de 60 de kilometri la oră. Gheaţa de pe pod a fost cauza. Noi am sunat la poliţie, le-am spus să trimită pe cineva să arunce cu sare sau nisip, dar ne-au spus că nu e de competenţa lor. Din ce am văzut eu, nici doamna care a venit cu BMW-ul nu avea mai mult de 70 de kilometri pe oră.", a spus Cerasela Nedelea.

image

Directorul-adjunct al Secţiei Drumuri Naţionale Alexandria, Alexandru Popa, a declarat că s-a intervenit cu materiale antiderapante abia după cel de-al doilea eveniment rutier. „ Noi avem în vedere toate podurile pentru că se umezesc şi s-a patrulat între trei şi cinci dimineaţa, dar nu a fost cazul să se dea cu ceva. Nu ştiam de primul accident, trebuia să ne fi anunţat cei de la poliţie , nu am avut semnalări, că veneam. Doar după al doilea accident am intervenit", spune adjunctul de la drumuri naţionale.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite