Dj Rynno şi Sylvia au venit la balul Universităţii Valahia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sylvia şi animatoarele au dansat alături de concurenţi
Sylvia şi animatoarele au dansat alături de concurenţi

Stundenţii de la Universitatea Valahia din Alexandria au avut parte de primul bal al bobocilor de la înfiinţarea facultăţii în oraş.

Spectacolul a avut loc în sala mare a Casei de Cultură, de la ora 18.00. Cu toate că un bilet a costat doar 10 lei, nu s-au ocupat toate locurile. Înainte de începerea balului se vânduseră doar 200 de bilete din totalul de 600 disponibile. Printre invitaţii speciali s-a numărat şi primarul Alexandriei, Victor Drăguşin.
Pentru titlurile de Miss şi Mister Boboc s-au întrecut şapte perechi, care au trebuit să parcurgă mai multe probe pentru a demonstra că au calităţile necesare. Prima probă a fost cea de „Ţinută V.I.P." în cadrul căreia fiecare concurent a trebuit să imite cât mai bine mişcarea scenică a interpretului preferat. Printre personajele imitate s-au numărat Justin Timberlake, Shakira, Lady Gaga, Cristina Aguilera şi alţii. A urmat proba de cultură generală la care au fost puse întrebări din geografie, istorie sau chiar politică şi la care toţi participanţii au răspuns corect.

image

Cazare în Europa pentru câştigători

În continuare, organizatorii le-au pregătit concurenţilor o surpriză: dansul cu mandarina. Astfel, fiecare pereche a trebuit să danseze cu o mandarină ţinută între corpurile lor. La prezentarea ţinutelor de seară, bobocii au fost punctaţi pentru eleganţă. Ultima probă a cocursului a fost cea de vals.

image

După deliberări îndelungate, juriul a decis ca Miss Şi Mister Boboc să fie Georgiana Casangiu şi Valentin Stancu. Câştigătorii au primit câte un voucher de cazare valabil la 1000 de hoteluri din Europa.
Printre probe, publicul s-a putut bucura de dansurile oferite de crăciuniţe, de momentele muzicale pregătite de studenţi, pantomimă şi diverse scenete.
După festivitatea de premiere pe scenă şi-au făcut apariţia Dj Rynno şi Sylvia. Interpreta şi cele două animatoare au dansat împreună cu organizatorii şi participanţii, reuşind să facă un show pe cinste.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite