UPDATE VIDEO:Bal la Pedagogic de 13.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liceul Pedagogic "Mircea Scarlat" din Alexandria a deschis aseară sezonul de baluri din această toamnă, iar invitatul special a fost Connect-R. Sala mare a Casei de Cultură din Alexandria s-a dovedit neîncăpătoare pentru cei aproximativ 600 de elevi prezenţi la show.

La organizarea evenimentului au participat 15 elevi de clasa a XII, alături de 6 profesori diriginţi. Banii pentru bal au fost obţinuţi din sponsorizări, dar şi din vânzarea biletelor. „Am reuşit să strângem 4.000 de lei din sponsorizări şi aproximativ 9.000 de lei din vânzarea biletelor. Toţi cei implicaţi au muncit foarte mult, iar profesorii au fost foarte înţelegători şi ne-au lăsat, pe cei implicaţi, să lipsim de la ore pentru a face repetiţii", a spus Alexandru Paraschiv, preşedintele consiliului elevilor şi unul dintre prezentatori.
Nouă perechi de boboci s-au întrecut în diferite probe pentru a demonstra că merită titlurile de Miss şi Mister Boboc ai liceului. Cele nouă perechi şi-au ales ţinute speciale pentru fiecare probă în parte şi, de la ora 18.00, au urcat pe scenă. Concurenţii au trebuit să parcurgă şapte probe, printre care dans şi cultură generală.

image

Flamenco, latino, salsa, rock'n'roll şi reggaeton sunt doar câteva dintre dansurile pe care concurenţii le-au prezentat în faţa publicului. Alături de ei, elevii de clasa a XII-a au organizat parade de modă, au dansat în stiluri diferite şi au prezentat scenete şi parodii.

„Mondenităţile" , deliciul publicului

Elevii din clasele terminale au imitat mai multe cupluri celebre din viaţa mondenă a Capitalei. Cupluri cunoscute şi controversate precum Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu, Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu, Cătălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu au fost parodiate pe scena Casei de Cultură spre deliciul publicului. Chiar şi Elodia a fost prezentă aseară pe scenă, alături de Dan Diaconescu. Gigi Becali, Nikita, Perversul de pe Târgu Ocna, Fernando de la Caransebeş şi Nicolae Guţă au fost interpretaţi cu succes de elevii liceului.

image

Nu au lipsit nici majoretele, o trupă de break-dance şi demonstraţiile de judo.

Show incendiar Connect-R

image

După terminarea tuturor probelor, pe scenă şi-a făcut apariţia mult aşteptatul Connect-R, alături de trupa sa de dansatori. Preţ de o oră, publicul a cântat şi a dansat odată cu el. După terminarea concertului a urmat şi premierea. Titlurile de Miss şi Mister Boboc 2010 au fost oferite elevilor Mădălina Măldăianu şi Tedi Solomon. Şi cum niciun spectacol nu se poate termina fără petrecere, elevii liceului au fost invitaţi la un after-party în fostul club Magnum, unde au petrecut până dimineaţă.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite