Alexăndrenii habar nu au cine sunt parlamentarii lor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Pascu nu ştie cine îi reprezintă interesele în parlament
Tudor Pascu nu ştie cine îi reprezintă interesele în parlament

Un demers jurnalistic al reporterilor Adevărul de Seară a scos la iveală faptul că alexăndrenii nu îşi cunosc parlamentarii.

Întrebaţi azi dimineaţă dacă ştiu care sunt reprezentanţii lor în Parlament, doar doi din zece alexăndreni au ştiut numele parlamentarilor, dar şi răspunsurile acestora au fost parţial corecte.

Tudor Pascu, un pensionar de 70 de ani a recunoscut că habar nu are cine îi reprezintă interesele în Parlament: „Nu ştiu. Recunosc că nu am auzit niciodată de vreun deputat sau vreun senator al alexăndrenilor", ne-a spus pensionarul.

image

Nici Valentina Miulescu, de 40 de ani, funcţionar, nu-şi cunoaşte aleşii trimişi în Parlament: „Nu ştiu cine sunt. Oricum nu mă interesează. Viaţa e prea grea ca să mai avem şi grija asta" a spus alexăndreanca.

image

Şi Petre Grosu, de 53 de ani, liber profesionist, recunoaşte faptul că nu ştie care sunt parlamentarii de Teleorman, dar are şi o justificare: „Eu am fost plecat câteva luni din ţară, să muncesc. Nu mă interesează care e senatorul şi care e deputatul, că dacă făceau ceva, poate nu mai era nevoie să plec afară, la muncă".

image

Nici tinerii alexăndreni nu au idee cine a ajuns în Parlament să le reprezinte interesele. „Nu ştiu, habar nu am. Am fost la vot, dar nu mai ştiu ce am votat şi nici cine a câştigat", ne-a spus Marius Ţeporu, un student de 20 de ani.

Un alt alexăndrean care nu ştie cine îi reprezintă interesele în Parlament este Iulică Vasian , de 38 de ani, şofer : „ Nu ştiu cine sunt. Nici nu ştiam că avem un deputat sau senator pentru Alexandria, credem că sunt pentru tot judeţul. Habar nu aveam."

image

Mariana Năstase, o casnică de 31 de ani a ştiut cine e deputatul de Teleorman: „Ştiu, e Adrian Bădulescu, parcă. Am auzit de el. De celălalt, senatorul nu am auzit".

Singurul alexăndrean care a ştiut numele parlamentarilor a fost un inginer, George Fămânzeanu, de 45 de ani: „Deputatul se numeşte Adrian Bădulescu, iar senatorul Romeo Nicoară. Primul e de la PD-L, iar al doilea nu ştiu exact, parcă PNL. Pe primul îl ştiu cum arată, pe al doilea nu".
„Habar nu am care sunt parlamentarii, nu am auzit de ei niciodată. Nici nu mă interesează" ne-a spus un tânăr de 21 de ani, Cristian Pencea.

Parlamentarii Colegiului din care face parte Alexandria sunt necunoscuţi şi de Floarea Zamfira , de 65 de ani, pensionară : „ Nu am auzit de nici unul. Nu ştiu cine sunt că nu i-am văzut niciodată, dar sincer, mi-aş dori să îi cunosc şi să îi întreb ce au făcut pentru oraş".

„ Habar nu am cum îi cheamă şi nici nu mă interesează să ştiu cine sunt. Ce, pe ei îi interesează de mine, se ceartă toată ziua în Parlament şi nu le pasă de noi, amărâţii de rând" ne-a spus şi Ionela Popa, 40 de ani vânzătoare.

Alexandria



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite