Alexandria: Tribunalul Teleorman, prima instanţă din ţară care a admis anularea deciziilor de recalculare a pensiilor militare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Teleorman a admis  primele acţiuni ale cadrelor militare disponibilizate care solicitau anularea deciziilor de recalculare a pensiilor militare.

Tribunalul Teleorman a dat câştig de cauză pentru 29 de  dosare depuse de cadre militare disponibilizate din Teleorman. „ Este adevărat, am câştigat. Tribunalul Teleorman este primul din ţară care a admis anularea deciziilor de  recalculare a pensiilor. Să sperăm că şi instanţele din celelalte judeţe vor da aceleaşi soluţii”, ne-a spus Aurel Iatan, membru al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate Teleorman.

Pentru anularea deciziei de recalculare a pensiilor militare la Tribunalul Teleorman au fost depuse  125 de dosare, iar instanţa a dat, până acum, câştig de cauză, în 29 de dosare. " Din totalul de 125 de dosare promovate de noi în instanţă până acum am câştigat 29 de cauze, pronunţate în cursul zilei de ieri şi alaltăieri. Restul dosarelor rămân pe rol, au termene stabilite de instanţă, dar nu cred că vom avea probleme" a spus avocatul SCMD Sorin Balaita.

Decizia dată azi de Tribunalul Teleorman nu este definitivă şi irevocabilă. „ Ei au posibilitatea de atac. Ministerul Apărării poate face recurs”, ne-a mai spus avocatul SCMD Teleorman.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite