De la patru la două benzi, fără indicator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Strada Dunării, de două benzi pe sens, se strâmtorează brusc la intrarea în comuna Poroschia, fără ca acest lucru să fie semnalizat în vreun fel.

         Banda care se reduce, se temină exact în şanţurile şi bordurile din faţa caselor. Pericolul de accident este cu atât mai mare în timpul nopţii deoarece în zonă, iluminatul public lipseşte cu desăvârşire. "Cunosc problema. Am văzut scene noaptea în care şoferi, în special din alte judeţe, au evitat un accident în ultimul moment. Chiar mie mi s-a întâmplat într-o seară, ca un şofer din Olt, să-mi taie faţa pentru a evita să intre în şanţ. Nici iluminat public nu este în zonă" a spus Ilie Stancu, taximetrist.
        Şi locuitorii caselor de la intrarea în Poroschia, care obişnuiesc să iasă la poartă seara, riscă să fie loviţi. "De multe ori am văzut maşini care erau să se ciocnească din cauza străzii. În special de când au acoperit cu asfalt calea ferată. Acum merg mult mai repede pe aici. Era să ma calce o maşină într-o zi. Stăteam pe marginea drumului, în dreptul unde se termină strada şi o maşină venea direct spre mine. A frânat şi m-a evitat în ultima clipă" a spus Ghergina Stan de 75 de ani, care locuieşte în prima casă de la intrarea în comună.
        Directorul Secţiei Drumuri Naţioanle Alexandria (SDN), Alexandru Popa susţine că este necesară instalarea unui indicator care să anunţe îngustarea drumului, dar că administrarea drumului respectiv nu se află în sarcina instituţiei pe care o conduce. "Într-adevăr este nevoie de indicator acolo dar noi nu administrăm drumurile din oraş. Este adevărat că strada Dunării se sprapune cu drumul naţional dar sectorul respectiv aparţine administraţiei locale" a spus Alexandru Popa, directorul SDN Alexandria.
       Conducerea Administraţiei Domeniului Public Alexandria, nu a fost de găsit.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite