DISTRACŢIE:Show cu barmani şi tobe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexăndrenii sunt invitaţi sâmbătă seara la o petrecere incendiară şi inedită.Cei care vor veni la „ The Pub” vor avea posibilitatea să vadă un show susţinut de celebrul barman Sima, dar şi reprezentaţie la tobe a lui Claudinho, pe ritmurile DJ-ului Christian LePah.

Distracţie la maxim, băuturi pregătite de barmani profesionişti şi o seară pe percuţie , de cea mai bună calitate. Asta promit reprezentanţii clubului „The Pub”, alexăndrenilor care vor veni sâmbătă seara la petrecerea intitulată „ Drums Night”. Organizatorii petreceri spun că seara este dedicată atât tinerilor, cât şi celor mai puţin tineri vor să-şi petreacă sâmbătă seara într-un mod inedit. „ Petrecerea va începe la ora 22.30 şi prima parte va consta într-un Barman Show incendiar, susţinut de Sima, barman profesionist”  ne-a spus Liviu Ionescu, managerul pub-ului.  Alexăndrenii care  vor veni la petrecere vor avea posibilitatea să vadă pentru prima dată cum un barman profesionist prepară cele mai interesante şi inedite coktailuri, la cererea clienţilor .

Christian LePah şi Claudinho vor asigura muzica de calitate

După show-ul susţinut de barmanul profesionist, vor intra în scenă Christian LePah şi Claudinho, doi muzicieni extrem de talentaţi care vor face un spectacol de excepţie. DJ Christian LePah vine la Alexandria cu un nou set de muzică electronică care îi va face pe alexăndreni să stea în picioare până dimineaţa. „ Distracţia  va fi garantată,  pentru că muzica va fi una de calitate şi cei care vor veni nu vor avea cum să se abţină de la dans”, a mai spus Liviu Ionescu.
Celebrul percuţionist Claudinho va fi alături de DJ şi va asigura atmosfera incendiară printr-un show de percuţie. „ Suntem siguri că cei doi vor ridica oamenii în picioare şi îi vor ţine aşa până dimineaţa.  Amândoi sunt atât entertaineri, cât  şi muzicieni şi ştiu să facă atmosferă . Va fi o petrecere pe cinste şi toţi cei  care vor veni nu au cum să nu se distreze”, ne-a mai spus managerul clubului.

Concursuri surpriză

Pe lângă show-ul  susţinut de barmanul Sima şi concertul DJ-ului Christian LePah cu  Claudinho, clubul a pregătit şi o serie de surprize cu concursuri şi premii.  „ Nu ne-am gândit încă la probe , dar vom avea concursur, iar şi premiile vor consta în băuturi”, a adăugat managerul clubului. Alexăndrenii care au văzut afişele cu „ Drums Night” şi care au auzit de cei doi muzicieni , ştiu că seara va fi una cu muzică de calitate. „ I-am mai văzut pe cei doi în Bucureşti, la un club. Fac o atmosferă de foarte bună calitate. Muzica e de excepţie. Nu ai cum să nu dansezi şi să te distrezi. Am auzit că va fi şi un show cu barman, chiar nu am văzut aşa ceva. Merită să vin şi cred că barul va fi plin”, ne-a spus Vlad Cozma, un alexndrean de 25 de ani.


Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite