Situaţia în Teleorman începe să revină la normal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţia începe să revină la normal în judeţul Teleorman. După o noapte în care vântul nu a mai bătut şi ninsoarea s-a oprit în această dimineaţă autorităţile se aşteaptă ca de aici înainte să nu mai întâmpine situaţii limită.

Deşi zăpada a continuat să cadă în cursul nopţii de 26 spre 27 ianuarie, temperaturile au scăzut considerabil, iar viscolul nu a încetat complet, activitatea de deszăpezire a drumurilor judeţene a avut ca rezultat deblocarea majorităţii drumurilor care ieri erau cu probleme.
Aşa se face că la primele ore ale dimineţii în judeţul nostru mai erau blocate doar 6 transoane de drum. Se acţionează în continuare la degajarea carosabilului de zăpadă pe toate drumurile judeţene, iar pentru prevenirea alunecuşului se răspândeşte material antiderapant.
Şi în ceea ce priveşte alimentarea cu energie alectrică a localităţilor situaţia s-a îmbunătăţit. Dacă ieri aproximativ 60 de localităţi erau în beznă, în această dimineaţă nu aveau energie electric decât 14 localitaţi.

6 tronsoane de drumuri blocate.
DJ 504 (Cernetu–Alexandria), DJ 506 (Scurtu–Drăceşti şi Negreni–Tătărăştii de Sus),  DJ 612 (Licuriciu–Antoneşti), DJ 612 A (Roşiorii de Vede–Balta Sărată), DJ 703 (Ciolăneşti–Vârtoape); DJ 506 A (Siliştea–Răsmireşti), unde dimineaţă se circula pe un fir, este în curs de deszăpezire completă.
Localităţile de pe traseele respective nu sunt izolate, întrucât există variante alternative de circulaţie. Pe celelalte drumuri judeţene se circulă în condiţii de iarnă.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite