SMURD Teleorman îşi intră în pâine: 41 de intervenţii într-o singură zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

41 de intervenţii au avut paramedicii SMURD Teleorman în ultimele 24 de ore. Principalele probleme medicale pe care le-au acuzat pacienţii au fost: epilepsie, epistaxis, dureri abdominale, fracturi, intoxicații cu alcool, boli renale, lipotimie, boli de inimă și traumatisme.

Paramedicii SMURD Teleorman au intervenit 41 de cazuri, în ultimele ore, pentru salvarea mai multor persoane cu diferite probleme medicale, acestea necesitând transportarea de urgenţă la spital.

Cele mai multe solicitări le-au avut paramedicii de la SMURD Alexandria. Aceştia au intervenit în 15 cazuri, din care cele mai grave probleme medicale au fost cele rezultate în urma unor agresiuni fizice, cum a fost cazul Marcelei T., de 44 de ani, din Alexandria, aceasta acuzând dureri în zona lombară. După ce i s-a acordat primul ajutor, persoana rănită a fost transportată la Spitalul Municipal Alexandria pentru investigații medicale amănunțite.

Nici paramedicii din Turnu Măgurele n-au avut o zi mai liniştită. Aceştia au intervenit în 9 cazuri medicale. În urma unei agresiuni, Florin Ț., din Turnu Măgurele, a suferit vătămări corporale grave – dureri la maxilarul superior, plagă la buză și mandibulă și doi dinți scoși. Cu toate că persoana respectivă prezenta halenă alcoolică, i s-a acordat primul ajutor și a fost transportată la spital.

La fel de solicitaţi au fost şi colegii din Roşiorii de Vede. Aceştia au intervenit în 8 cazuri medicale, majoritatea problemelor fiind cauzate de dureri abdominale, cefalee și plăgi ușoare.

SMURD Zimnicea a avut doar 4 cazuri, din care o persoană, Elena P., de 74 de ani, ce era instabil hemodinamic, fiind bolnavă de diabet, a fost transportată imediat la unitatea de primiri urgențe din cadrul Spitalului Zimnicea pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În Videle au fost 5 cazuri medicale la care au intervenit paramedicii SMURD. În urma unei agresiuni cu substanțe lacrimogene la nivel facial, Nicoleta B., de 29 de ani, din localitatea Purani de Jos, a necesitat intervenția echipajului de paramedici pentru acordarea primului ajutor, victima fiind transportată și predată apoi la spital.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe alexandria@adevarul.ro sau pe messenger adevarulalexandria@yahoo.com sau la numărul de telefon 0729.729.361

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite