Ungureanu: prin inaugurarea SMURD la nivelul judeţului Teleorman, putem dovedi că există calitate a acestui serviciu public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu a inaugurat SMURD Teleorman
Mihai Răzvan Ungureanu a inaugurat SMURD Teleorman

Primul-ministru al României, Mihai Răzvan Ungureanu a inaugurat centrul SMURD Teleorman. Cu acest prilej, premierul a precizat că SMURD a devenit o structură flexibilă, adaptată la orice tip de intervenţie, o structură modernă şi în mod evident foarte utilă, foarte necesară.

Mihai Răzvan Ungureanu s-a aflat astăzi preţ de două ore în Alexandria pentru a inaugural central SMURd Teleorman. În discursul său, primul ministru a precizat că “Teleorman era ultimul judeţ care nu beneficia de acest serviciu vital pentru fiecare cetăţean al României”.

Mihai Răzvan Ungureanu a inaugurat SMURD Teleorman

Click GALERIE FOTO

“Din momentul acesta, SMURD devine operaţional pentru întreaga ţară. Am ajuns acum la finalul unui proiect de care depind vieţile oamenilor. După două decenii de activitate, cu adevărat în slujba comunităţii, SMURD  a devenit o structură flexibilă, adaptată la orice tip de intervenţie, o structură modernă şi în mod evident foarte utilă, foarte necesară. Nu întâmplător, toţi cei care lucrează în SMURD, alte echipe, alte specialităţi, medici, se bucură de o cotă foarte ridicată de încredere din partea populaţiei. Aşa şi trebuie, pentru că aceşti oameni salvează vieţi şi sunt vieţile tuturor. Indiferent ce poziţie ocupă în stat, indiferent dacă este bogat sau sărac, ei sunt cei care salvează”, a spus Ungureanu.

Mai mult decât atât, premierul îşi doreşte extinderea capacității aeriene și deschiderea de noi baze sunt esențiale pentru operativitatea SMURD.
“Eforturile noastre însă nu trebuie să se încheie aici. Noi ştim încă ce mai trebuie făcut: extinderea capacităţii aeriene, deschiderea de noi baze, cumpărarea de elicoptere, care este esenţială pentru operativitatea SMURD. Trebuie să îmbunătăţim timpii de reacţie pe care îi socotim în momentul în care o ambulanţă intră în serviciul de urgenţă”, a adăugat Mihai Răzvan Ungureanu.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite