O maşină de zeci de mii de euro a ars ca o torţă în centrul Alexandriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Panică pe una din străzile alexăndrene, după ce un autoturism a luat foc pe o şosea din centrul oraşului. Din păcate, la sosirea echipei de intervenţie focul se manifesta destul de violent. Nu s-au înregistrat victime.

Incendiu violent, azi-noapte, pe strada Ion Creangă din Alexandria. Un autoturism aflat într-o parcare situată între blocuri a fost distrus de flăcări. Cel mai probabil, spun pompierii, focul a pornit de la instalaţia electric a automobilului.

“Un autoturism Volkswagen Passat a fost cuprins de flăcări în jurul orei 03.00. Alertați de producerea acestui eveniment, pompierii alexăndreni au intervenit prompt la fața locului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Cu toate că intervenția a fost operativă, din cauza faptului că incendiul a fost observat târziu, au fost distruse ori deteriorate de flăcări bunuri materiale de aproape 15000 de lei, reprezentând componentele din plastic de la motor, instalația electrică, bara de protecție față, farurile, oglinzile laterale, capota de la motor, aripa stângă/dreaptă față, ușa din partea dreaptă deteriorată, parbrizul și geamul unei uși sparte”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Intervenția pompierilor a durat aproximativ 20 de minute. În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit și cauza probabilă a incendiului – scurtcircuit electric.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite