Chiar dacă şi-au încasat salariile, dascălii din Turnu Măgurele îngheaţă în continuare de frig în clase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Din motive care nu au fost precizate foarte clar de autorităţi, în acest moment, bugetul de investiţii al municipiului Turnu Măgurele este încă blocat, ceea ce generează efecte negative asupra celor care lucrează în educaţie, dar şi asupra elevilor.

Chiar dacă oamenii şi-au luat salariile şi spiritele sunt ceva mai puţin încinse decât acum două săptămâni, turnenii resimt absenţa căldurii din apartamente şi sălile de clasă şi aşteaptă ca până la căderea primei zăpezi această problemă să fie soluţionată. Cel mai tranşant în privinţa acestei situaţii s-a exprimat preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea: “La Turnu Măgurele s-a făcut o mare golănie, nu s-a dat drumul la bugetul de funcţionare, ca să se poată plăti salariile. Căldura, investiţiile, astea nu mai contează”, a spus Dragnea.
Nu trebuie uitat nici faptul că protestele dascălilor de la Turnu Măgurele s-au focusat chiar pe această problemă, a lipsei căldurii, nu pe neplata salariilor, aşa că e de neînţeles faptul că acum, la mijlocul lunii decembrie, cursurile în municipiul de la Dunăre se desfăşoară normal, deşi încăperile în care se ţin cursuri sunt din ce în ce mai reci.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite