Vocea protestatarilor din Alexandria se stinge treptat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protestele din Alexandria sunt tot mai slabe pe zi ce trece. Avântul de care au dat dovadă oamenii în primele zile se stinge treptat, astfel că astazi doar aproximativ 50 de protestatari s-au mai încumetat să iasă din case pentru a-şi striga nemulţumirea faţă de actuala situaţie economico-socială din ţară.

De vină este posibil să fie şi frigul pătrunzător din ultimele zile dar şi faptul că în week-end alexăndrenii au ales să plece din localitate. Însă, cei hotărâţi să-şi continue protestele au scandat şi astazi împotriva preşedintelui şi a Guvernului, înarmaţi cu bannere, megafoane şi fluiere.

Ca de fiecare dată, ora de întâlnire a nemulţumiţilor a fost ora 16.00. Mitingul de astăzi a durat aproximativ două ore şi jumătate, timp în care protestatarii au cerut demisia actualei clase politice şi instaurarea unei situaţii de normalitate în România şi in Teleorman.

Protestatarii speră că de luni, odată cu întoarcerea alexăndrenilor la serviciu şi la şcoală, numărul celor care se vor srânge pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor să fie mai mare.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite