Teleormănenii au la dispoziţie 129 locuri de muncă vacante în această perioadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Oferta de locuri de muncă la nivelul judeţului în această perioadă este destul de scăzută, Teleormanul situându-se de ani buni în jumătatea inferioară a topului naţional privind posibilităţile de angajare ale populaţiei.

Nici la această dată, judeţul nu stă extrem de bine în privinţa ofertelor de job-uri disponibile, teleormănenii având la dispoziţie numai 129 de posturi la nivelul tuturor celor trei municipii. Astfel, în Alexandria s-au pus la bătaie 73 de locuri de muncă vacante, destinate agenţilor de vînzări, şoferilor auto, celor care doresc să lucreze în domeniul  contabilităţii sau resurselor umane, dar şi zidarilor,mecanicilor auto sau tinichigiilor.
În Turnu Măgurele, situaţia este destul de complicată, în sensul că numai 5 posturi sunt puse de Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă în atenţia populaţiei, destinate, aşa cum ne-am obişnuit, celor specializaţi în profesii precum mecanic auto, vopsitor auto sau tinichigiu carosier.
În mod excepţional, Roşiorii de Vede vine cu o ofertă de 51 de posturi vacante pentru cei care doresc să exercite profesii precum: confecţioner îmbrăcăminte, inginer trocotaje şi confecţii, muncitor necalificat în domeniul confecţiilor, ambalator manual sau călcătoreasă lenjerie. Ca de obicei, oferta pentru absolvenţii de studii superioare este încă foarte scăzută la nivelul judeţului Teleorman.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite