All Star Game s-a încheiat la egalitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
All Star Game s-a terminat la egalitate (foto FRB)
All Star Game s-a terminat la egalitate (foto FRB)

Partida stelelor, “All Star Game” feminin s-a terminat la egalitate. Cu toate că echipa Sudului a condus pe aproape toată durata celor 40 de minute, selecţionata Nordului a revenit pe final, reuşind să încheie la egalitate, 65 la 65. Alexandreanca Alina Chivu a câştigat concursul “Killer”.

Cele mai bune jucătoare din Divizia A de baschet feminin, împărţite în două selecţionate, Nord şi Sud au oferit un adevărat spectacol în sala sporturilor din Alba Iulia.

Deşi echipa Sudului a dominat categoric selecţionata Nordului la final meciul s-a încheiat la egalitate, 65 la 65. Showul a fost pigmentat şi cu alte suprize, demonstraţii de Zumba Fitness sau de dans sportiv, concursuri cu publicul, precum şi o prezentare de echipament sportiv, “modelele” fiind componente ale lotului naţional de junioare U18.

Alexandreanca Alina Chivu a câştigat concursul “Killer”, americanca Breanna Salley a fost desemnată Miss All Star Game, concursul de trei puncte a fost adjudecat de Olena Samburska, iar Claudia Pop a devenit MVP-ul partidei.

După meci a avut loc un bal caritabil, unde participanţii au avut ocazia să liciteze pentru mai multe obiecte oferite de personalităţi din lumea sportului: Gheorghe Hagi, Gică Popescu sau Bogdan Stelea.

Din echipa sudului au făcut parte şi trei jucătoare ale CSBT Alexandria: Marija PRLJA, Alina Chivu şi Natasha GRABOSKI.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite